De module Garanties is vanaf nu verkrijgbaar!

16/11/2022

Is er binnen je bedrijf behoefte aan meer overzicht in de documentatie rondom garanties? Mis je een duidelijke flow in de verwerking van garantiemeldingen? Of is het lastig om de historie van een klacht te achterhalen? Dan is de module Garanties een ideale toevoeging aan je huidige STA pakket!

Module Garanties het kort

Sinds deze week is de nieuwe module Garanties live gegaan bij STA Software. Dit is een alles-in-één-garantietool waarmee je garantiemeldingen, garantietermijnen, garantiedocumenten en garantiehouders kunt beheren direct vanuit je STA omgeving. Daarnaast zit er een chat functie in verwerkt, zodat je ook voor de communicatie niet je STA omgeving hoeft te verlaten. De nieuwste module van STA Software is dé slimme tool om alle garantiedocumentaties te beheren van je (lopende) projecten. Het systeem houdt bij of een garantie verlopen is en of een klacht nog binnen de termijnen valt. Maak een garantiemelding en zet deze automatisch door naar de garantiehouder.

Voordelen

  • Al je garanties beheren in één overzicht.
  • Live status van garantiemeldingen
  • Chatten met contactpersonen
  • Management overzicht om trends te ontdekken in je meldingen

Gratis STA Software brochure ontvangen?

We sturen je een brochure op met informatie van STA Software.

Meer lezen?

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend