Veiligheidsinspecties

Veiligheidsinspecties

Het werkplek- en veiligheidsinspectieproces gestandaardiseerd en gestructureerd digitaal uitvoeren.

  • Periodieke keuringen steigers
  • Lift opstellingskeuringen
  • Trends veiligheidsissues snel inzichtelijk
  • Digitaal veiligheidsdossier opbouwen
  • Big data voor management
  • Kostenbesparend
Brochure aanvragen
Tablet
Tablet

De voordelen en mogelijkheden

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Acties

Acties worden direct digitaal uitgezet en kunnen snel opgevolgd en gevolgd worden.

Real-time inzicht

Krijg real-time inzicht en overzicht in het opleveringsproces.

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data.

Startklaar

Door gevulde bibliotheken kun je direct aan de slag.

Data

Bruikbare data voor directe verbeteringen.

Module werkplek- en veiligheidsinspecties

Het volledige werkplek- en veiligheidsinspectieproces gestandaardiseerd en gestructureerd digitaal uitvoeren. Bouw een digitaal veiligheidsdossier op en krijg projectoverstijgend inzicht in de veiligheid binnen je bedrijf, dat biedt Smart Technical Applications.

Bouwsector

STA Portal

Via de STA Portal omgeving start je een project, voer je projectgegevens in, stel je een projectteam samen en koppel je documenten en (bouw)tekeningen aan het project. Voeg je eigen werkplek- en veiligheidsinspectie checklists toe aan het project of gebruik een kant en klare checklist of keuringslijst van STA Software.

De module Werkplek- en Veiligheidsinspecties beschikt over meerdere kant en klare veiligheidsinspectie keuringslijsten voor onder meer het uitvoeren en registreren van liftkeuringen, periodieke inspectie stijgers, (bijna) ongevallen meldingen en veiligheidsmeldingen. Hierdoor kun je direct aan de slag met het beantwoorden van controlevragen via de STA veiligheidsinspectie app.

STA veiligheidsinspectie app

Download de STA veiligheidsinspectie app op je tablet of telefoon en start direct met een veiligheid opname binnen een project. Beantwoord een vraag uit de checklist, maak een foto van de situatie, voeg eventueel een document toe en markeer de locatie op de bouwtekening. Indien er op basis van het antwoord een vervolg actie is vereist, dan kun je een actiehouder koppelen aan het opnamepunt en een urgentie toewijzen.

Nadat de eerste handtekening is geplaatst in het opnamerapport krijgt elke belanghebbende een kopie via de mail. Alle geconstateerde opnamepunten worden verzonden naar de gekoppelde actiehouders via STA Gereedmelden.

STA Gereedmelden

Meld een hersteld opnamepunt direct vanuit de mail

De actiehouders krijgen het veiligheid opnamerapport binnen via de mail en kunnen de aan hen gekoppelde opnamepunten afmelden via de Gereedmelden webapp. De onderaannemer kan een herstelfoto toevoegen en het herstelde opnamepunt voorzien van een omschrijving.

De veiligheidsinspecteur ziet direct in de STA Portal en in de STA veiligheidsinspectie app wanneer het punt is herstelt en kan het punt afvinken op basis van de herstelfoto en de omschrijving.

Live Management View

Met Live management view heb je project overstijgend inzicht en overzicht in het kwaliteitsborging en inspectieproces. De gegevens voor het KAM-jaarplan, jaarverslag, ISO, inkoopgesprekken, directie en management, projectleiders en uitvoerdersvergaderingen zijn direct op te vragen. Daarnaast is het mogelijk om opdrachtgevers direct inzicht te geven.

Google Play StoreApple App Store

iOS en Android

Beschikbaar op iOS en Android, heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op.

Beschikbaar in 3 talen

Werk internationaal samen, STA Software is beschikbaar in meerdere talen.

Talen
Koppelingen

Koppel STA Software

Koppel STA Software met je huidige software voor een perfecte workflow.

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend