Team

Hoe en waarom is het initiatief van STA Software ontstaan? In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering.
De branche is hierin achter gebleven vergeleken met veel andere branches. De efficiëntieslag die hiermee behaald kan worden is enorm.

Kantoorfoto

Ons team

STA Software bestaat uit een team van jonge software engineers, ervaren bouwkundige en enthousiaste marketeers. Ons doel is om de bouwbranche te innoveren en verspillingen te elimineren. Dit doen we door bouwbedrijven de voordelen te laten ervaren van digitaal gestructureerde processen.

Max
Max
Marketing
Sander
Sander
Development
Hermie
Hermie
Consultant
Tim
Tim
Development
Jeffrey
Jeffrey
Marketing
Thomas
Thomas
Development
Thomas
Thomas
Development
Mark
Mark
Development
Syze
Syze
Development
Ruben
Ruben
Consultant
Bas
Bas
Support & Development
Jade
Jade
Business Innovation

Werken of stage lopen bij ons?

Heb jij een passie voor software of marketing en wil je ons team versterken? Wij hebben meerdere openstaande vacatures voor jou!

Vacatures bekijken

Vakmannen zijn bouwers, geen administrateurs

De bouw moet aan allerlei verschillende verplichtingen voldoen. Constructieve veiligheid, bouwbesluit, brandveiligheid, bouwfysica en ook aan de juridische Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Hiervoor zijn verschillende kwaliteits- en veiligheidscontroles nodig om bewijslast te documenteren. Dat is een enorme druk voor de bouw, vooral omdat er ook al een tekort is aan vakkundig personeel. We willen de bouw verlichten door de rompslomp van al die registraties te vereenvoudigen. Daarom hebben we software ontwikkelt die de traditionele papieren tijger vervangt. Met STA Software wordt registratie gemakkelijk en is er altijd en overal overzicht voor iedere partij over wat de stand van zaken is per bouwproject. De software zorgt voor inzicht, overzicht, rust en een gevoel van trots over het resultaat.

Vergadering
Bouwplaats

Het gaat om jou

Bij STA Software begrijpen we dat digitalisering niet het hoofddoel is in de bouw. Software is niet meer en niet minder dan een hulpmiddel. Een hulpmiddel waarmee jij de touwtjes in handen hebt, het overzicht bewaart, meerkosten terugdringt en de kwaliteit van je bouwwerken verhoogt. STA Software geeft jou de tools om de administratieve rompslomp te organiseren, zodat jij verder kunt gaan met je expertise.

Het kan zó veel makkelijker

In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering. Vergeleken met veel andere branches is de bouwbranche hierin achtergebleven. Mede daardoor kan het bij veel bouwbedrijven beter georganiseerd worden. STA Software verlicht de enorme werkdruk in de bouwbranche door bouw gerelateerde bedrijven te helpen om de administratieve rompslomp sterk te vereenvoudigen. Door een onoverzichtelijk bouwproces ontstaan er vaak veel onduidelijkheden, worden er veel onnodige kosten gemaakt en door een gebrek aan overzicht verlopen samenwerkingen tussen disciplines stroef. Het kan zó veel makkelijker.

Meeting

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend