Team

Hoe en waarom is het initiatief van STA Software ontstaan? In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering.
De branche is hierin achter gebleven vergeleken met veel andere branches. De efficiëntieslag die hiermee behaald kan worden is enorm.

Kantoorfoto

Ons team

STA Software bestaat uit een team van jonge software engineers, ervaren bouwkundige en enthousiaste marketeers. Ons doel is om de bouwbranche te innoveren en verspillingen te elimineren. Dit doen we door bouwbedrijven de voordelen te laten ervaren van digitaal gestructureerde processen.

Max
Max
Marketing
Sander
Sander
Development
Hermie
Hermie
Product/Sales
Tim
Tim
Development
Jeffrey
Jeffrey
Marketing
Thomas
Thomas
Development
Bouwconsultant en Software Engineer gezocht!
Bouwconsultant en Software Engineer gezocht!
Ga naar de vacature pagina voor de actuele vacatures
Syze
Syze
Development

Werken of stage lopen bij ons?

Heb jij een passie voor software of marketing en wil je ons team versterken? Wij hebben meerdere openstaande vacatures voor jou!

Vacatures bekijken

Innovatieve bouwsoftware

De software producten die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op de laatste software technieken voor onder andere tablets, smartphones, desktops en laptops. Het uitvoeren van processen wordt met behulp van tablets en smartphones ondersteund en procesgegevens geregistreerd. Met de gegenereerde (BIG) data krijgt men nieuwe inzichten in en over de processen. Onze ervaren bouwkundigen vertalen continu wensen en nieuwe ideeën van onder andere bouw (gerelateerde) ondernemingen naar de software engineers. Hierdoor is direct duidelijk wat klanten bedoelen en kan het zo sneller vertaald worden in software. Wij zien op deze manier innovatieve ideeën ontstaan. Ook verbeteren we op deze manier continu onze ontwikkelde software.

Vergadering
Bouwplaats

Software testen in de praktijk

Onze engineers en bouwkundigen kunnen op basis van ruime ervaring in de bouw uitvoeringsprocessen de software in eerste instantie zelf testen. Daarna volgen er pilots bij geïnteresseerde ondernemingen die wij continu volgen en ondersteunen. De definitieve release volgt na deze stappen.

Meetbare resultaten

Door met onze software te werken genereer je realtime data. Hierdoor krijg je inzicht en overzicht in de processen. Door de (BIG) data die gegenereerd wordt krijgt je interessante nieuwe inzichten voor het continu verbeterproces.

Meeting

Gratis proberen?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Informatie aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend