Kwaliteitsborgers

In een paar stappen een rijkgevuld, uniform inspectierapport. Plan je controles vanuit de STA Portal en voer je inspecties uit met de STA app.

Brochure aanvragen

Voordelen voor kwaliteitsborger

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Voorkom miscommunicatie

Verreik je geplande taken met de hoofdstukken die je moet keuren in STA.

Beoordeel inspecties

Geef akkoord op controles uitgevoerd door aannemers direct vanuit je STA omgeving

De onafhankelijke toezichter

Als kwaliteitsborger ben je de onafhankelijke toezichthouder over de kwaliteit van bouwwerken in Nederland. Je wordt als externe ingehuurd om bouwwerken te controleren en bewijslast aan te dragen over de geleverde kwaliteit. Je houdt je actief bezig met wet en regelgeving zoals de NOM-BENG en de Wet kwaliteitsborging, en voert inspecties uit om te controleren of er wordt voldaan aan de eisen.

Controles voorbereiden met de STA Portal

Met STA Software bereid je je controles in een paar stappen voor op kantoor. Creëer een digitale checklist, voeg bouwtekeningen toe en plan de vragen in die je gaat beantwoorden per project of bouwnummer. Met STA heb je alle benodigde gegevens op ieder moment bij de hand zodra je de app opent op de bouwplaats.

Kwaliteitsborgers werken met STA Software

Je rondes lopen met de STA app

Aangekomen op de bouwplaats open je de checklist met de ingeplande vragen via de STA app en loop je je ronde om de vragen te beantwoorden. Voeg foto’s toe van de specifieke situatie, markeert de locatie op de bouwtekening en geeft akkoord of niet akkoord. Na je ronde verstuur je met een druk op de knop de opname door naar de aannemer die de niet akkoord punten gaat behandelen.

Daarnaast kun je de kwaliteit opnames die zijn uitgevoerd door de aannemer controleren en akkoord geven of afkeuren direct vanuit je STA omgeving. Zo heb je al je kwaliteitscontroles gestructureerd op één plek.

Kwaliteitsborgers werken met STA Software

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend