Machinebouw (productiehallen)

Ga aan de slag met het elimineren van verspillingen in het productieproces. Voer kwaliteitscontroles uit, documenteer onveilige situaties en registreer gebreken tijdens de productie en bij het eindproduct.

Brochure aanvragen

Voordelen voor de machinebouw

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data.

Alles bij de hand

Vind gegevens snel terug in het handige overzicht

De machinebouw innoveert

Als machinebouwer houd je je voornamelijk bezig met het bouwen, onderhouden en moderniseren van machines. Je hebt jezelf gespecialiseerd in een sector en bent continue op zoek naar manieren om de kwaliteit en veiligheid van je productieproces te verhogen. De branche groeit mee met innovatie, maar ook thema’s zoals duurzaamheid en energiezuinigheid spelen een grote rol in de toekomstbestendigheid van je bedrijf. Weten waar je moet innoveren en in welke productieprocessen verspillingen voorkomen, vraagt om een overzichtelijke documentatie van begin tot eind.

Verspillingen identificeren

STA Software ondersteunt machinebouwers met het optimaliseren van het productieproces door het digitaal uitvoeren van (onderhouds)inspecties en het registreren van gebreken. Voer kwaliteitscontroles uit over het eindproduct en registreer veiligheidsissues vanuit dezelfde app. Terwijl je opnames uitvoert met STA bouw je data op waarmee je middels grafieken trends kunt ontdekken in je verspillingen. Zo ben je weer een stap dichter bij een LEAN productieproces.

De machinebouw (productiehallen) branche werkt met STA Software
De machinebouw (productiehallen) branche werkt met STA Software

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend