Retail

Leg de gebreken tijdens de oplevering en renovatie van winkelpanden digitaal vast met de software van STA. Voer onderhoudsinspecties uit vanuit hetzelfde platform.

Brochure aanvragen

Voordelen voor de retail branche

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Retail en constructie

Jouw winkelpanden zijn het visitekaartje van je merk. De uitstraling van het pand wordt bepaald tijdens de oplevering van het bouwwerk en je periodieke inspecties zorgen ervoor dat het pand haar charmes behoudt. Als eigenaar van een (grote) winkelketen wil je over het hele land de vastgestelde kwaliteitseisen behouden en zoveel mogelijk meerwerk vermijden. Dit alles vraagt om een eenduidige registratie van gebreken.

Opleveren en inspecties

STA Software geeft de retail branche de mogelijkheid om al hun opleveringen, keuringen en inspecties vast te leggen onder één dak. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie werk, met STA Software heb je het overzicht over de status van ieder pand. Controleer de staat van het winkelpand met een digitale checklist, of rapporteer geconstateerde gebreken met een vrije inspectie opname.

Data inzetten om je meerwerk te verminderen

Het grote voordeel van al je opnames digitaal vastleggen in één systeem, is dat je data verzameld over de gebreken en inspectiepunten van je winkelpanden. Met STA Software kun je deze data samenvoegen tot grafieken om tot interessante inzichten te komen. Zo kun je bijvoorbeeld achterhalen welke gebreken het meest voorkomen bij je panden of welk pad het beste scoort op de gestelde kwaliteitseisen.

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend