Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Op gestructureerde wijze de kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties digitaliseren.

  • Kwaliteitsdossier digitaal opbouwen
  • Gestructureerd inspecties uitvoeren
  • Verlaag de werkdruk
  • Verbeter processen op basis van data
Brochure aanvragen
Tablet
Tablet

De voordelen en mogelijkheden

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Data

Bruikbare data voor directe verbeteringen.

Administratie

Administratieve last direct verlagen.

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Faalkosten

Faalkosten significant verlagen.

Nooit meer papierwerk

Informatie digitaal beschikbaar.

Module kwaliteitsborging

Kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties digitaliseren?

STA speelt in op de behoeften en actuele ontwikkelingen, zo ook op de Wet Kwaliteitsborging. Met de gegenereerde data krijg je project overstijgend inzicht in de geleverde kwaliteit binnen je bedrijf en informatie voor het continu verbeterproces.

Ben je op zoek naar software waarmee je op een gestructureerde wijze de kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties kunt digitaliseren? Vraag dan een demo aan!

tablet

STA Portal

Start eenvoudig een project via de STA Portal. Voeg projectgegevens toe, stel je projectteam samen en koppel documenten en (bouw)tekeningen aan je project. Voeg je eigen kwaliteitscontrole checklist toe aan het project of gebruik een kant en klare kwaliteitscontrole checklist van STA Software.

De module Kwaliteitsborging beschikt over meerdere kant en klare kwaliteitscontrole checklists voor onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw, NOM/BENG keuringen en warme opnames. Hierdoor kun je direct aan de slag met het beantwoorden van controlevragen via de STA kwaliteitsborging app.

STA kwaliteitsborging app

Via de STA kwaliteitsborging app op je tablet of telefoon kan het projectteam een kwaliteit opname starten door het project en een gekoppelde controlelijst te selecteren. Beantwoord een vraag uit de kwaliteitscontrole checklist, maak een foto van de situatie, voeg eventueel een document toe en markeer de locatie op de bouwtekening. Indien er op basis van het antwoord een vervolg actie is vereist dan kun je een actiehouder koppelen aan het opnamepunt en een urgentie toewijzen.

Nadat de eerste handtekening is geplaatst in het opnamerapport krijgt elke belanghebbende een kopie via de mail en worden alle geconstateerde opnamepunten verzonden naar de gekoppelde actiehouders via STA Gereedmelden.

STA Gereedmelden

Meld een hersteld opnamepunt direct vanuit de mail

De actiehouders krijgen het kwaliteit opnamerapport binnen via de mail en kunnen de aan hen gekoppelde opnamepunten afmelden via de Gereedmelden webapp. De onderaannemer kan eenvoudig een herstelfoto toevoegen en het herstelde opnamepunt voorzien van een omschrijving.

De controleur ziet direct in de STA Portal en in de STA kwaliteitsborging app wanneer het punt is herstelt en kan op basis van de herstelfoto en de omschrijving hierop akkoord geven door het punt af te vinken.

Live Management View

Met Live management view heb je project overstijgend inzicht en overzicht in het kwaliteitsborging en inspectieproces. De gegevens voor het KAM-jaarplan, jaarverslag, ISO, inkoopgesprekken, directie en management, projectleiders en uitvoerdersvergaderingen zijn direct op te vragen. Daarnaast is het mogelijk om opdrachtgevers direct inzicht te geven.

Google Play StoreApple App Store

iOS en Android

Beschikbaar op iOS en Android, heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op.

Beschikbaar in 3 talen

Werk internationaal samen, STA Software is beschikbaar in meerdere talen.

Talen
Koppelingen

Koppel STA Software

Koppel STA Software met je huidige software voor een perfecte workflow.

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend