Aannemers

Registreer je gebreken in het opleveringsproces, kwaliteitskeuringen en veiligheidsinspecties nog op papier of in verschillende softwareprogramma’s? Dat kan beter! Heb je behoefte aan een eenduidige registratie en communicatie met verschillende disciplines tijdens het gehele bouwproces? Ga aan de slag met de software tool van STA Software.

Brochure aanvragen

De voordelen voor aannemers

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Overzicht bewaren met STA Software

Als aannemer in de bouw behoud je het overzicht over het gehele bouwproject. Je begeleidt/coördineer bouwactiviteiten en bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve oplevering. Daarnaast houdt je rekening met verschillende wetgevingen zoals de Wkb en BENG om te voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen. Al deze activiteiten vragen om een duidelijke, uniforme registratie van controles en inspecties. Je werkt samen met verschillende bouwbedrijven en disciplines die allen zijn eigen werkwijze hanteren. Mede daardoor is het lastig om op een eenduidige manier al je administratie te documenteren.

Digitale eenduidige registratie

STA Software ondersteunt aannemers bij het registreren van gebreken tijdens de opleveringsfases, het borgen van de kwaliteitseisen die zijn gesteld voor de bouwwerken en het uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens de bouwfases. Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijk gevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

De aannemers branche werkt met STA Software
De aannemers branche werkt met STA Software

We zijn blij met STA. Geeft in het werk veel vrijheid om op te leveren, of deels op te leveren om later af te ronden. Programma werkt simpel, en zo hoort het. Gebruiksvriendelijk dus.

Salvester Blouw - Projectleider

"STA software heeft ons een duidelijke, gestructureerde en professionele oplevering gebracht, waaruit tevens informatie volgt waarmee meer grip op het uitvoeringsproces wordt gecreëerd."

Sander de Weert - proces optimalisatie

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend