Bouw management

Manage bouwprocessen in realtime met de software modules van STA en adviseer opdrachtgevers op basis van de visuele data in Live Management View. Een gestructureerd papierloos proces, uniform en altijd actueel.

Brochure aanvragen

De voordelen voor bouw management

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Bewaking en begeleiding

Als bouwmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige realisatie van een bouwproject. Het plannen, coördineren en organiseren van een bouwproject vraagt om een duidelijke registratie zowel tijdens als vóór de uitvoering van het project. Je voert diverse inspecties uit om de kwaliteit en veiligheid van een project te waarborgen. Je hebt contact met verschillende disciplines en zorgt ervoor dat iedereen zijn werkzaamheden juist en op tijd kan uitvoeren.

Een digitale eenduidige registratie

STA Software biedt de bouw management branche inzicht en overzicht tijdens de begeleiding van het gehele bouwproces. Voeg eenvoudig keuringslijsten en vragenlijsten, zoals een start werkbespreking toe aan een project. Alle (kwaliteits)controles en keuringen worden digitaal uitgevoerd vanaf de tablet en de gegeven antwoorden zijn direct inzichtelijk op kantoor. Alle opnames die uitgevoerd worden met STA komen samen in Live Management View overzicht. Geef advies aan opdrachtgevers over de bouwprocessen, door eenvoudig te filteren op de data achter de uitgevoerde keuringen.

Software voor de bouw management branche
Software voor de bouw management branche

"Bij van de Kolk bouw gebruiken we de oplevertool en willen we in de toekomst zeker uitbreiden met meerdere tools. Is zeer gebruiksvriendelijk voor ons als bedrijf maar ook naar de onderaannemers toe is het duidelijk en goed werkbaar."

Jaap van Asselt - Uitvoerder

"Geweldige opname tool voor kwaliteitsborging en opleveren. Ontwikkelt zich nog steeds. Bij vragen een goed bereikbare helpdesk."

Sjors Dijkstra - adviseur bouwkwaliteit

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend