Klanten

Hoe en waarom is het initiatief van STA Software ontstaan? In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering.
De branche is hierin achter gebleven vergeleken met veel andere branches. De efficiëntieslag die hiermee behaald kan worden is enorm.

Kantoorfoto

Klantverhalen

STA Software bestaat uit een team van jonge software engineers, ervaren bouwkundige en enthousiaste marketeers. Ons doel is om de bouwbranche te innoveren en verspillingen te elimineren. Dit doen we door bouwbedrijven de voordelen te laten ervaren van digitaal gestructureerde processen.

ZND Dakbedekking
ZND Dakbedekking
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V.
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V.

Wij zijn STA Software

Met trots kunnen we mededelen dat STA Software al meer dan 150 bouw (gerelateerde) bedrijven en 1500+ actieve gebruikers door heel Nederland voorziet van een digitaal gestructureerd bouwproces. Mede door jullie enthousiasme, expertise en feedback bouwen we gezamenlijk aan een platform dat direct aansluit op de praktijk en werkbaar is voor iedere gebruiker.

Gratis proberen?

Ben je klaar om net als 150+ andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Start gratis
Gratis proberen
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend