Bouwbedrijven kiezen voor slimme software applicaties

17/11/2016

Steeds meer bouw(gerelateerde) bedrijven maken gebruik van slimme software applicaties.

Bouwcirkel vertelt over digitaal opleveren met STA Software B.V.

STA Software Smart Technical Applications is een innovatieve speler die software applicaties ontwikkeld voor de bouwbranche, die naadloos aansluiten op de praktijk.

Software applicaties ontwikkeld door bouwkundigen met ruim dertig jaar ervaring bij (ontwikkelende) bouwondernemingen en een jong team software engineers. De software applicaties digitaliseren de uitvoeringsprocessen waarbij je papierloos werkt en met live management view realtime inzicht en overzicht krijgt in het proces. Gebruik maken van de software heeft een positief effect op het proces, de communicatie, vermindering van administratieve last, vermindering van de werkdruk, financiële winst en de klanttevredenheid. De applicatie opleveringsproces wordt al bij veel bedrijven gebruikt.

Meer informatie over de andere applicaties kunt u vinden op de website. Er is de mogelijkheid om vrijblijvend een proef te doen.

Door middel van een presentatie kunnen we de uitgebreide functies en mogelijkheden van het systeem toelichten.

Gratis STA Software brochure ontvangen?

We sturen je een brochure op met informatie van STA Software.

Meer lezen?

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend