STA Software staat op de Bouwbeurs!

9/1/2023

Kom kennismaken met het team! We staan in hal 9, standnummer B060!

Tijdens de Bouwbeurs staan we klaar met ons team om al je vragen te beantwoorden over de software. Daarnaast laten we je graag zien waarom STA uniek is als softwarebedrijf voor de bouw! Maar gewoon een drankje doen is ook prima! Registreer je via deze link om gratis toegang te krijgen tot de Bouwbeurs. Meld je collega's aan en maak er een leerzame dag van!

Heb je interesse om je bouwprocessen te gaan digitaliseren met STA Software? Vraag dan na je registratie een persoonlijke meeting aan via deze pagina. We leggen je dan tijdens de bouwbeurs graag persoonlijk uit wat STA Sofware uniek maakt!

Het programma op de stand!

Elke dag van 11:00 tot 12:00

Kennissessie: Standaardisering en structurering in je bouwprocessen

Mede-oprichter Hermie Vos neemt je mee door de software en laat je de voordelen zien van een overzichtelijk en inzichtelijk bouwproces.

Topics

  • Op weg naar 0 opleverpunten!
  • Zelf aan de slag met het borgen van kwaliteit? Zo ga je te werk.
  • Hoe registreer je veiligheid op de bouwplaats?

Woensdag van 13:00 tot 14:30

Bouw Vakidioten Live Podcast met Plangarant en Ubbink

Altijd al eens een live podcast willen bijwonen? Directeur Erik Schot van PlanGarant en sales manager Frank Stuffers van Ubbink schuiven aan bij presentator Rudi Bartels om hun kennis te delen over Wkb gerelateerd vraagstukken en natuurlijk de nominatie van wkb-checklist.nl voor de Bouwbeurs Awards!

Donderdag van 13:00 tot 14:00

Wet kwaliteitsborging vragenmoment met Vertex kwaliteitsborgers

Vragen over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? Dan ben je niet alleen! Kom langs en stel al je vragen aan een gerenommeerde externe kwaliteitsborger van Vertex tijdens een informeel vragenmoment op de stand van STA!

Gratis STA Software brochure ontvangen?

We sturen je een brochure op met informatie van STA Software.

Meer lezen?

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend