Digitalisering van de uitvoeringsprocessen in de bouw

1/10/2016

Smart Technical Applications is een innovatieve speler die software applicaties ontwikkeld voor de bouwbranche, die naadloos aansluiten op de praktijk.

BouwCirkel Oss - Nijmegen

Software applicaties geëngineerd door bouwkundigen met ruim dertig jaar ervaring bij (ontwikkelende) bouwondernemingen en een jong team software engineers. De software applicaties digitaliseren de uitvoeringsprocessen waarbij je papierloos werkt en met live management view realtime inzicht krijgt in het proces. De applicatie voor het opleveringsproces is nu beschikbaar, er is de mogelijkheid om vrijblijvend een proef te doen. Deze applicatie digitaliseert het complete opleveringsproces. Door middel van een presentatie kunnen we de uitgebreide functies en mogelijkheden van het systeem toelichten.

Voor informatie over de software applicaties die wij ontwikkelen en/of een presentatie kunt u mailen naar info@stasoftware.nl

Website: stasoftware.nl

Bron: BouwCirkel Oss - Nijmegen

Gratis STA Software brochure ontvangen?

We sturen je een brochure op met informatie van STA Software.

Meer lezen?

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Ben je klaar om net als honderden andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Brochure aanvragen
Advies op maat
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend