Digitalisering van de uitvoeringsprocessen in de bouw

1/10/2016

Smart Technical Applications is een innovatieve speler die software applicaties ontwikkeld voor de bouwbranche, die naadloos aansluiten op de praktijk.

BouwCirkel Oss - Nijmegen

Software applicaties geëngineerd door bouwkundigen met ruim dertig jaar ervaring bij (ontwikkelende) bouwondernemingen en een jong team software engineers. De software applicaties digitaliseren de uitvoeringsprocessen waarbij je papierloos werkt en met live management view realtime inzicht krijgt in het proces. De applicatie voor het opleveringsproces is nu beschikbaar, er is de mogelijkheid om vrijblijvend een proef te doen. Deze applicatie digitaliseert het complete opleveringsproces. Door middel van een presentatie kunnen we de uitgebreide functies en mogelijkheden van het systeem toelichten.

Voor informatie over de software applicaties die wij ontwikkelen en/of een presentatie kunt u mailen naar info@stasoftware.nl

Website: stasoftware.nl

Bron: BouwCirkel Oss - Nijmegen

Meer lezen?

Gratis proberen?

Ben je klaar om net als 150+ andere bedrijven in Nederland de voordelen te ervaren van STA Software? Meld je dan gratis en geheel vrijblijvend aan.

Start gratis
Gratis proberen
Gratis demonstratie
Geheel vrijblijvend